Divendres, 12 de agost de 2022

Servei d’atenció al nou col·legiat

El Grup d’Advocats Joves de Tarragona (GAJ) us vol donar la més cordial benvinguda a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) i, especialment, al nostre grup.

Un dels objectius principals del GAJ és garantir que els nous col·legiats pugueu gaudir de tot el recolzament i suport que necessiteu tant en la vostra incorporació a l’ICAT com en els inicis en l’exercici de la vostra professió. És per això que, posem a la vostra disposició una sèrie de mitjans per tal de fer d’aquest objectiu una realitat que pugui ser de plena utilitat per als nous integrants del grup.

A aquells que ho desitgeu (prèvia sol·licitud que us serà lliurada pel personal administratiu del centre o que podeu sol.licitar a través del correu electrònic gaj@advocatsjovestarragona.com) se us assignarà un membre del GAJ que es posarà en contacte amb vosaltres per tal d’oferir-vos el seu suport directe i personal i, amb qui podreu contactar de forma permanent per tal de rebre assessorament respecte del procediment d’incorporació al Col·legi, sobre el funcionament del Torn d’Ofici i l’Assistència al Detingut (TOAD) i, fins i tot, per rebre la seva assistència en el vostre primer torn de guàrdia.

També us podeu sumar a les reunions informals que el GAJ realitza quinzenalment, normalment els divendres de 13.00 a 14.00 hores a la seu col·legial, per parlar sobre temes relacionats amb el dia a dia de la professió i sobre les activitats formatives i/o d’oci que organitza el GAJ en un ambient distès i familiar on podreu participar de forma activa o passiva. A més us animem a participar en tots els dinars, sopars, festes i altres esdeveniments que anem realitzant durant l’any judicial.

Així mateix, trobareu tota la informació d’interès per al nostre col·lectiu, completa i actualitzada, en aquesta pàgina web i que serà publicada de forma simultània a les reds socials a les que us animem a unir-vos. Per altra banda, disposem d’una àrea privada amb un fòrum exclusiu per als membres del GAJ on podràs realitzar totes aquelles consultes que desitgis i informar-te d’aquelles que han estat resoltes gràcies a la col.laboració de tots els companys que participen en el mateix.

Finalment i, com no pot ser d’una altra manera, la Junta Directiva del GAJ en representació de tots els seus membres, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, proposta o suggeriment tan personalment com a través de la pestanya CONTACTA d’aquesta pàgina web.