Divendres, 12 de agost de 2022

SECCIÓ OCI

Des del GAJ pensem que el foment de les activitats d’oci i esbarjo entre els nostres agrupar enforteixen les relacions a millor, i ens ajuden a descobrir la cara més humana dels nostres companys.

Essent així, naturalment oferim als nostres agrupats activitats d’oci com sopars i festes semestralment (consulta les nostres xarxes, de ben segur que voldràs assistir a algun!), col·laborem activament amb l’ ICAT en l’organització del Sant Raimon de Penyafort, la festivitat del Col·legi per excel·lència, i tenim un equip de futbol que es l’orgull dels nostres agrupats més esportistes!

Informa’t a les nostres xarxes o per via correu electrònic de què fem i quan, i vine a passar-ho bé amb els teus companys i amics.

L’equip de Futbol del Grup d’Advocats Joves de Tarragona (GAJ)

L’equip de futbol del Grup d’Advocats Joves de Tarragona (GAJ) és un equip format per tots aquells membres del GAJ interessats en practicar aquest esport amb els seus companys de professió gaudint de grans moments i experiències fora de l’àmbit judicial.

L’equip fa dos anys que ha tornat a ser una realitat gràcies a la iniciativa d’uns quants membres del GAJ, com en Xavier Camprubí, en Francesc Garcia o en Pere Ferré, que ja havien format part amb anterioritat i que van engrescar a altres membres del GAJ a tornar a formar aquest tradicional equip.

Durant les temporades 2011/12 y 2012/13 l’equip ha estat inscrit a la lliga de futbol 5 modalitat indoor organitzada per l’empresa “Gol 5” disputant partits setmanals els dilluns, dimarts o dimecres a partir de les 20.00 hores. Un cop finalitzada la temporada, els membres de l’equip vam decidir mantenir la disputa d’un partit amistòs setmanal per tal de continuar gaudint tots junts fins ben entrat l’estiu.

No obstant això, durant les temporades 2013/14, 2014/15 i 2015/16, l’equip de futbol del GAJ ha fet un salt qualitatiu i ha fet una aposta ferma per competir en la Lliga Provincial de Futbol 7 organitzada per Valencia Sport, tot això, gràcies a la inscripció de nous jugadors i a l’esperit competitiu i de millora dels seus integrants.

En l’actualitat els jugadors que formen l’equip són: Òscar Molina,  Lluís Escoda, Lluís Maria de la Quadra,  Xavier Freixas, Rómulo Rosas, Ruben Viñuales, Ignasi Durán, Oriol Vàzquez, Xavier Cacho,  Ferran Ollé i Marcel Fraga.

No obstant, la plantilla no està tancada, i es per això que els actuals integrants de l’equip de futbol del GAJ volem animar a la resta de membres del colectiu, que estiguin interessats, a formar part d’aquest gran equip.

Els interessats us podeu posar en contacte a través de la pestanya CONTACTA d’aquesta pàgina web o bé enviar-nos un correu electrònic amb l’assumpte Equip de Futbol a gaj@advocatsjovestarragona.com.