Dijous, 06 d'octubre de 2022

SECCIÓ FORMACIÓ

El Grup d’Advocats Joves de Tarragona (GAJ) té com un dels seus principals objectius oferir una formació pràctica i específica enfocada als interessos i necessitats dels nostres agrupats i que, en el seu cas, complementi les activitats formatives que ofereix l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) dirigida a tots els membres del col·lectiu en general, així com, les que ofereixen altres organismes i institucions.

És per això que tenim la nostra pròpia secció de formació amb la finalitat organitzar xerrades, col·loquis, ponències, reunions i altres activitats formatives sobre temes d’interès per als nostres agrupats. Pots consultar les nostres xarxes i als llocs web del GAJ i de l’ICAT les nostres activitats formatives.

PARTICIPA!

Pots participar en la secció de formació enviant un correu electrònic a: gaj@advocatsjovestarragona.com També pots col·laborar proposant temes a tractar o ponents de referència que siguin del teu interès tant a través del correu electrònic del GAJ com de la secció del Fòrum creada a l’efecte.

Anima’t a formar part de la secció i a participar-hi activament!