Dijous, 06 d'octubre de 2022

Partit de fútbol Advocats i Procuradors VS Administració de Justícia de Tarragona

El passat dilluns 20 de maig es va celebrar, en la setmana de celebració del nostre patró, Sant Raimon de Penyafort, el tradicional partit de fútbol entre Advocats i aquest any a més Procuradors i el cos de funcionaris de l’Administració de Justícia. Volem agraïr com cada any la participació i fer una valoració positiva a tota activitat que fomenti la bona relació dels diferents operadors jurídics.

La Junta del GAJT

Reunió de Joves Advocats de Catalunya a Tarragona

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc la reunió de Joves Advocats de Catalunya al Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, on es varen trobar membres de les diferents agrupacions de joves advocats i advocades d’arreu de Catalunya.

En acabar va tenir lloc l’Assamblea Ordinària i un cop finalitzada els participants vàren gaudir de la tradicional calçotada.

Intimitat dels menors a les xarxes socials

El passat 24 d’octubre el Grup d’Advocats Joves va realitzar un taller sobre “Intimitat dels menors a les xarxes socials” a l’IES El Morell per alumnes de 1r de Batxillerat. En particular es van realitzar dos sessions en les què els alumnes, un cop visualitzat un curtmetratge sobre aquesta matèria, es van dividir en diversos grups per tal de debatir i opinar.

Un cop finalitzat el taller, els alumnes formular diverses preguntes als representants del GAJT sobre la nostra professió i el món del Dret.

Seguirem col·laborant amb els diferents Instituts del nostre partit judicial.

Vermut Jurídic

El passat 21 de setembre a les 13h es va celebrar a la Cafeteria del nostre Col·legi un “Vermut jurídic” amb la organització del GAJT.

Els assistents van poder passar una agradable estona entre companys, comentant i compartint les diferents opinions sobre la nostra professió.

Us animem a participar en els propers actes que organitzem des del GAJT.