Dimecres, 16 de gener de 2019

Intimitat dels menors a les xarxes socials

El passat 24 d’octubre el Grup d’Advocats Joves va realitzar un taller sobre “Intimitat dels menors a les xarxes socials” a l’IES El Morell per alumnes de 1r de Batxillerat. En particular es van realitzar dos sessions en les què els alumnes, un cop visualitzat un curtmetratge sobre aquesta matèria, es van dividir en diversos grups per tal de debatir i opinar.

Un cop finalitzat el taller, els alumnes formular diverses preguntes als representants del GAJT sobre la nostra professió i el món del Dret.

Seguirem col·laborant amb els diferents Instituts del nostre partit judicial.

Vermut Jurídic

El passat 21 de setembre a les 13h es va celebrar a la Cafeteria del nostre Col·legi un “Vermut jurídic” amb la organització del GAJT.

Els assistents van poder passar una agradable estona entre companys, comentant i compartint les diferents opinions sobre la nostra professió.

Us animem a participar en els propers actes que organitzem des del GAJT.

El nostre President és convidat per AJA Málaga en una jornada de formació de Dret Penal

El passat 14 de setembre el nostre company i President del Grup d’Advocats Joves de Tarragona, Lluís Escoda Beltran, va ésser convidat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Málaga, en particular per l’Agrupació de Joves Advocats de Málaga, en una jornada de formació sobre “La vista en el juicio oral penal”.

A la sessió van assistir-hi nombrosos companys i companyes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Málaga i va ésser tot un èxit.

Des del GAJT agraïm personalment a Alejandro Villalba, com a President d’AJA Málaga, per convidar al nostre company Lluís Escoda.

La Junta del GAJT

SOPAR D’ESTIU GAJT

El passat divendres 29 de juny es va celebrar el tradicional sopar d’estiu el Grup d’Advocats Joves de Tarragona al Restaurant “La Morada”, on una vintena de companys i companyes vàrem gaudir d’un bon ambient de germanor, us animem a participar en aquest tipus d’actes d’ara en endavant.

La Junta del Grup d’Advocats Joves de Tarragona.